Masterclass Persoonlijk leiderschap

Masterclass Persoonlijk leiderschap

SERVICE OVERVIEW

DE REIS VAN DE RAAF

Tijdens de drie-daagse masterclass maken we samen een reis door jouw landschap. Vol mooie vergezichten en misschien wel diepe dalen.  De Raaf kent beide kanten van de polariteit. Lichtheid en zwaarte. We maken de beweging richting vrij zijn en creëren een heldere visie naar waar jij wilt staan. 

Durven zijn wie je bent

Persoonlijk leiderschap gaat over durven zijn wie je bent. Maar daarvoor moet je wel weten wie je bent en wat je verlangens en angsten zijn. Maar ook wat je overtuigingen zijn en welke maskers je hebt leren opzetten in het leven.

Wanneer je je maskers wat vaker af kunt zetten en durft te zijn wie je bent kun je jezelf daadkrachtiger en authentieker wegzetten in je leven, zowel privé als zakelijk. En lukt het je vanuit je eigen energie de dingen te doen die je graag wilt doen.

VRAGEN WAAR JE ANTWOORD OP VINDT

 • hoe accepteer ik mezelf in wie ik ben en wat ik doe?
 • wat vind ik belangrijk in het leven?
 • hoe ervaar ik gemak in ongemak?
 • wat staat er tussen mijn verlangens en mijn angst in?
 • hoe kan ik authentiek zijn, zowel privé als zakelijk?
 • waarom doe ik de dingen die ik doe?
 • hoe leer ik meer te luisteren naar mijn lijf?
 • hoe kan ik omgaan met weerstand of kritiek?
 • hoe ga ik om met mijn emoties, zoals angst, verdriet en boosheid?
 • wat voor rollen spelen schuld en schaamte bij de dingen die ik graag wil doen maar niet doe?
 • waarom doe ik dingen niet die ik wel wil doen?
 • hoe kan ik nog meer in contact met mezelf staan en daardoor ook met anderen?
 • hoe kom ik meer in contact met mijn gevoel?
 • hoe geef ik mijn grenzen aan en zeg ik JA tegen wat ik belangrijk vind?
 • hoe leef ik voluit mijn leven?

 

Lichaams- en ervaringsgerichte benadering:
Uniek aan de masterclass bij Raafwerk is het verstaan van het lijf en de levenshouding die erin ligt verscholen. We geven speciale aandacht waar dit lijfelijk ligt opgeslagen en leren de eigen lichamelijke signalen herkennen. Je leert de werking tussen geest en lichaam te verstaan en de vertaalslag te maken van het lijf naar de dagelijkse praktijk en het effect daarvan op jouw privé/werkleven.

 

WERKVORMEN

We werken vanuit de ontmoeting. We kunnen niet raken zonder zelf aangeraakt te worden. Pas wanneer je in contact staat met jezelf kun je zuiver in contact staan met anderen. We gebruiken hiervoor ervaringsgerichte oefeningen. Ondersteunend hieraan gebruiken we werkvormen als  TA (transactionele analyse), een praktische vorm die inzicht geeft in oude boodschappen en maskers. Daarnaast werken we met systemisch lijfwerk welke inzicht geeft in familie- en organisatiedynamiek. We ervaren tijdens de dagen waar oude boodschappen zich herbergen om vanuit het hier en nu praktisch en toepasbaar verder te gaan.

Ben je benieuwd hoe Elise de Groot van NS de drie daagse masterclass heeft ervaren?

Lang nagedacht over de woorden waarmee ik de bijzondere eigenschappen van Sharon kan omschrijven. In verschillende trainingen persoonlijk leiderschap heb ik Sharon leren kennen als een ontzettend warme, lieve, doortastende, kritische, eerlijke en open trainster die je uitdaagt echt naar jezelf te kijken en je daarbij de juiste vragen weet te stellen. Daarnaast geeft ze veel aandacht aan het lijf, waardoor je op alle fronten met jezelf aan de slag gaat. Een trainer/coach die ik ieder mens gun, alleen al omdat het zo’n ongelooflijk fijn en oprecht mens is!

Elise de Groot

 

PLAN AND DETAILS

Locatie Landgoed Bleijendijk, Vught
Overnachten op het landgoed is mogelijk (ca. € 30,=)
Data 24,25,26 juni 2019 (VOL)
11, 12,13 november 2019
Tijden 10.00 – 17.00 uur
Investering € 1.150,= excl. BTW

Incl. telefonische intake, eten en drinken

Aanmelden