Ontmoet

Een plek waar we elkaar ontmoeten,

onze verhalen samen komen en rust vinden om onze reis verder voort te zetten

ontmoet raafwerk

Geboren vanuit het verlangen om via de beweging van het lijf  een verdiepende en helende beweging te maken.  In beweging naar een volledig leven, voorbij aan diep gewortelde patronen, overtuigingen en maskers.  

  • CRKBO gecertifeerde instelling en opleidingen
  • Verdieping vanuit lijfwerk;
  • TA, NLP, Systemisch Werk;
  • emotioneel lichaamswerk, yoga;
  • praktijk- en ervaringsgerichte opleidingen;
  • kleine groepen;
  • ontmoeting op een prachtig landgoed;
  • verbinding lichaam en geest.

waarom raafwerk

Body and  Mind

Bij Raafwerk zoeken we de verdieping op via het lijf. Vanuit het lijf brengen we lichaam en geest samen

Kleine groepen

Om diepgang en persoonlijke aandacht te garanderen werken we met kleine groepen

Ervaringsgericht

Omdat we bij Raafwerk staan voor duurzaam leren hanteren we een ervarings- en praktijkgerichte werkwijze  

CRKBO instelling

In het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs

reis van de raaf

De Raaf, een symbolisch teken voor beweging naar vrijheid, geluk en het vertellen van jouw verhaal. De Raaf kent de polariteit van het leven, licht en donker, lichtheid en zwaarte. Raafwerk is een plek om deze polariteiten te omarmen, in contact te komen met jezelf, gemak in ongemak te ervaren en je lijf als ingang en voedingsbodem te zien tot groei. Om te kunnen en durven leven vanuit autonomie.

We ontmoeten elkaar vanuit een eeuwenoude kennis waarbij lijf en hoofd samen komen. Vanuit de ontmoeting maken we samen de beweging in praktijk- en ervaringsgerichte opleidingen en trainingen waarbij transactionele analyse (TA), systemisch werk, NLP, en (emotioneel) lichaamswerk de leidraad zijn.

We bieden je een veilige plek waar jij je welkom voelt om te mogen zijn wie je bent. Raafwerk ontmoet jou graag! Voel je welkom!

POPULAire vragen

Bij de opleidingen kun je maximaal een blok op een ander moment inhalen.

Onze opleidingen gaan over zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Wij geloven dat je professioneel groeit wanneer je investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Voor iedere opleiding geldt een andere tijdsinvestering. Tussen de opleidingsdagen door geldt een gemiddelde tijdsinvestering van gemiddeld 2 uur.

De opleidingen zijn los te volgen. Door middel van een intakegesprek willen we graag kijken wat bij je past en welke route voor jou het beste aansluit.

Telefoonnummer:

0031 6 199 00 195

Adres:

Landgoed Bleijendijk, Vught

E-mail:

info@raafwerk.nl