Persoonlijke coaching

Wanneer je op persoonlijk of professioneel vlak vast loopt of verder wilt groeien nodig ik je uit om samen een beweging te maken. Er zijn momenten waarin er situaties zijn die je niet goed alleen kunt oplossen. Dit kan zowel in jouw persoonlijke als zakelijke leven gebeuren. Iedereen kent deze momenten.

In onze gesprekken gaat het niet over een oplossing vinden maar om een beweging te maken van binnenuit. Deze beweging maak jij zelf. En ik help je door middel van vragen daar te komen. Soms zijn deze vragen niet makkelijk. Het vraagt van je om naar je lijf, verlangens en gevoel te luisteren, bij je angst te komen of juist wegen te bewandelen die je nog niet kent. Het leert je om gemak in ongemak te ervaren.

We kijken naar jouw script en overtuigingen en (her)ontdekken waar het bij jou echt om gaat. Vanuit je eigen identiteit en autonomie kijken naar wie je bent om te voelen wat echt belangrijk is voor jou, wat je nodig hebt en wat je kunt loslaten. Samen beleven we dit intensieve avontuur van bewustwording, confrontatie en zelfinzicht. Het gaat over jezelf leren kennen en accepteren. Zodat je met nog meer kracht, zelfvertrouwen en rust verder kunt.

We gebruiken diverse werkvormen. Vaak zijn we wandelend in gesprek, omdat in de natuur er meer ruimte is om te voelen en denken. Maar daarnaast gebruiken we ook lichaamswerk en andere vormen om je dichter bij je gevoel en antwoorden te brengen.