Verhaal achter raafwerk

Sharon Hanegraaf is de oprichtster van Raafwerk. Raafwerk is vernoemd naar haar prachtige dochter Raafje. Daarnaast staat Raafwerk voor de innerlijke beweging die we maken om terug te komen bij ons zelf.

De afgelopen 16 jaar begeleidt ze op haar authentieke wijze persoonlijk ontwikkelprogramma’s in het bedrijfsleven. Ze werkt met name vanuit de onderstroom op zingevings, overtuigings- en identiteitsniveau. Maar altijd met het lichaam als toegangspoort tot verdieping.

Tijdens haar werk in binnen- en buitenland besefte ze zich dat er tijdens begeleiding/coaching en training nog teveel wordt gesproken over lijf, gevoel en emoties in plaats van het te doorleven en ervaren. Ze besloot haar passie voor lichaamswerk en de verhalen die verscholen liggen in onze levenshouding te integreren binnen haar eigen programma’s. Ze gebruikt het lichaam als ingang om verdieping op te zoeken.

Zij heeft een achtergrond in de praktische psychologie, NLP, TA, emotioneel lichaamswerk en gestalttherapie, lichaamswerk, systemisch werk (Phoenix), rouw en verliesverwerking & vinyasa/ashtanga/yin yoga (gecertificeerd yogadocente).

 

 

Uiteindelijk willen we allemaal weer thuiskomen, worden wie we eigenlijk zijn. Ik geloof dat het lijf ons levensverhaal vertelt. Vanuit deze pure weergave werk ik het liefst om terug te gaan naar waar het verhaal ooit begon.

 

Haar deelnemers omschrijven haar als waardevrij en onbevooroordeeld, zeer betrokken, kundig en vakbekwaam, een goed luisterend oor, enthousiast, inspirerend, pittig, doortastend, pragmatisch en warm tegelijkertijd. Haar trainingen kenmerken zich door vrijheid, werken op proces niveau, veiligheid, praktisch, diepgaand met een traan en een lach.

Haar missie? Meer lichaamswerk binnen persoonlijk ontwikkeltrajecten, training en coaching. Omdat ze gelooft dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.

 

 

Laten we ontmoeten