Vrijblijvend gesprek

De plek hoe het altijd al was

Jul 17, 2024

Er is een plek waar het veilig lijkt, dat is de plek waar het is hoe het altijd al was. Maar weet je, om gelukkig te zijn, hebben we het nodig te schuren, op te staan en het gevoel te hebben dat je leeft.

Ook al weet je niet zeker hoe het moet, en of het lukt. Doe het dan gewoon. Je kunt namelijk gewoon beginnen als er twijfels zijn of als je het nog niet zeker weet. Sterker nog, zo werkt het altijd voor mij. Ik voel dat ik iets wil. En ik ben super visueel ingesteld. Overigens zijn 60% van de mensen dat. En dus begin ik met de allereerste stap. En vanuit daar zie ik het voor mijn ogen geboren worden.

Het werkt zo voor mijn business maar ook voor mijn persoonlijke geluk. Want hoe gelukkiger ik mij voel des te meer heb ik te geven. Dus ging ik bv alleen naar India voor een opleiding toen ik voelde er moet iets gebeuren na een persoonlijk verlies. En ging ik meerdere keren naar Ibiza om op te laden en de richting van Raafwerk te veranderen. Weet je hoe spannend dat is? En toch.. er is maar een weg, en dat is die van het hart. Telkens weer heb ik een gevoel en volg ik het direct. Daarna zie ik hoe het uitpakt.

Zo ook met mijn investeringen voor mijn bedrijf. De ene keer levert het meer op dan een andere keer. Is dat dan jammer als het niet oplevert, wat ik hoopte, jazeker. Vaak is de belofte veel groter dan wat ik krijg of weet ik het al. Maar dat hoort er bij.

Wat ik vaak merk is:
😮 Dat mensen maar blijven twijfelen omdat ze niet in zichzelf willen investeren
😢 Dat mensen pas een stap zetten als ze het 100% zeker weten omdat ze in controle willen zijn
😭 Teveel twijfelen en naar anderen luisteren in plaats van hun hart te volgen.

Voor mij is ondernemen als het leven zelf. Je leert door te spelen, te ervaren, door risico's te nemen. En daarin alles voluit te ervaren.

Ik ben zo benieuwd hoe dat voor jou is?

Love, Sharon


Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven